vlasti.gr

Βλάστη Κοζάνης

Καλώς ορίσατε!

Η Βλάστη είναι ένα χωριό το οποίο εκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1245 μέτρα ανάμεσα από το όρος Άσκιον και το όρος Μουρίκι.

Έχει πλούσια φυσική ομορφιά και το κυριότερο είναι ότι είναι από τα πιο Ιστορικά αλλά και από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα στην περιοχή της Εορδαίας.
Αξίζει να το επισκεφτείτε..

Το Vlasti.gr θα σας περιγράψει και θα σας προβάλλει το τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε στο υπέροχο αυτό χωριό, στο τι μπορείτε να δείτε και φυσικά θα σας κάνει μια περιήγηση στην μεγάλη ιστορία του χωριού..

 

Ας μη μακρηγορούμε όμως.. ας εξετάσουμε όλα αυτά τα μονοπάτια του Χωριού και ας μαγευτούμε λίγο μέσω των φανταστικών φωτογραφιών που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε σε αυτό το site, ώστε να δείτε όσο το δυνατόν πιο περιγραφικά το τι θα συναντήσετε στην Βλάστη πριν έρθετε και φυσικά να μάθετε κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν δεν τα γνωρίζατε..

 

Οπότε το που (αξιοθέαταδραστηριότητες), πως (μέσω χάρτη που σας παρέχουμε), γιατί (λόγω της ομορφιάς αλλά και της ιστορίας του τόπου) και πότε (ξενοδοχεία που διαθέτει η Βλάστη) μπορείτε να το βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, διαμορφωμένο όσο πιο απλά γίνεται για την εξυπηρέτησή σας..

 

Βλάστη: Περιηγηθείτε στην ιστορία της… και δεν θα χάσετε..

 

Ευχαριστούμε επίσης για όλο το υλικό, τους κ. Τομπάζη Βασίλειο ορμώμενο από την όμορφη Θεσσαλονίκη, κ. Πασσαλίδη Θεόδωρο από την Πτολεμαΐδα (Πεντάβρυσο Εορδαίας) και τον κ. Μανίκα Περικλή από την Βλάστη για όλες αυτές τις πανέμορφες φωτογραφίες, κείμενα και φυσικά τον κόπο τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για να δημιουργηθεί το site Vlasti.gr.